Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2017 09:20 - Внимание: Глутница Боклуци, Проститутки и пошли циркаджии АТАКУВА ПАРЛАМЕНТА! Виж Тук: Българите са в шах! Българите са в паника. И не знаят на 26 март па
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1698 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Внимание: Глутница Боклуци, Проститутки и пошли циркаджии АТАКУВА ПАРЛАМЕНТА! Виж Тук:  

image
Българите са в шах!

Българите са в паника.

И не знаят на 26 март парламент ли ще избират, пътуващ цирк с нови артисти ли, или гласуването ще е кои от всичките стари шантонерки в костюми и вратовръзки да останат в стария бардак.

Партиите се изплагиатстваха една друга и дружно решиха да вкарват в парламента нови лица, (или задници?). Кой както иска, така да го разбира.

Борисов беше един от първите, след БСП, който реши да се обновява. Докато червените от години имат гражданска квота и вкарват в парламента по 20-тина личности, които не са членовепна партията, Баце доскоро не даваше на нито един мераклия, без партиен герберски билет, да припари до листите на партията му. Дори само преди месец се удари в гърдите и заяви, че всичките му кандидат-депутати ще бъдат верни членове на ГЕРБ и лично той щял ги препита един по един. Е, да, но обещанията на Винету траят от ден до пладне, а понякога не издържат и до 10 сутринта.

image

След като видя, че другите партии вкарват куци, кьорави и сакати, но пък известни персони в листите си, за да примамват гласоподаватели, Борисов също изостави партийната дисциплина и нае Калин Вельов, за да си има и актьор в герберския бардак. А и да покаже, че е широко отворен към културата.

БСП си има Стефан Данаилов и не си го дава, защото за него гласуват дами, които си го любят от десетилетия.

Най-неочаквано Столетницата прикотка при себе си журналиста Тома Томов. И топ политическия анализатор Томов, който доскоро наричаше Борисов „новият Цар Борис Трети-Обединител“, изневиделица запя „Марсилезата“ и скочи в противниковия отбор.

И ако дотук нещата са горе-долу в рамките на нормалното предизборно надцакване, то в другите партии се стигна до тотални абсурди:

Слави Бинев, този непоклатим колос на патриотизма и доскорошна лява ръка на крайнодесния гуру Волен Сидеров направи най-невероятното салтомортале в политическата ни история, като се приземи в листите на… ДПС.

За да не остане по-долу, вечният седесар и борец срещу комунизма Евгени Михайлов не подкрепи нито една партия от разпилелите се като есенни листа реформатори, а стана водач в листата на… ДОСТ. Метна се в обятията на Лютви Местан, като театрално обяви протурския лидер за „най-големия антикомунист в България“. Е, наложи се малко да притвори очи за досието на Местан, когато в ДС се е подвизавал като агент Павел. Но Михайлов заяви, че подобно нещо не е възможно, а досието е фалшификат. Пък партия ДОСТ била най-близка до идеите му в общото им желание да разгромят останките от Държавна сигурност! Как? Като се прилепи към една такава останка ли?

imageРеформаторите пък веднага отвърнаха на удара и си приватизираха пънкаря Светльо Витков, от чиито песни и хамалин би се изчервил.

Доскорошният гербаджийски ястреб – актьорът Калин Сърменов дълго се ослушва Бойко да го покани за депутат, но след като това не се случи, обяви, че влиза в листите на Марешки. Където щял да се бори за процъфтавянето на бизнеса в България. Какво разбира актьорската му глава от бизнес не е ясно, но пък Марешки го отряза и се заобгради с видни аптекари и търговци на лекарства, та даже и с леля си.

В това решение на варненския бос поне има известен резон: Толкова луди ще влязат в парламента, че някой трябва да им изписва лекарствата. И да им ги продава на тънки цени. А ако влезе д-р Москов, да им доставя и други вещества, дето се отпускат само с жълти рецепти или пък са си направо забранени от закона… Е, тогава наистина ще си имаме весел парламент!

„Черешката на тортата“ обаче постави политическото недоразумение на Христо Иванов и Иво Прокопиев „Да, България“, като широко се отвори пред хомосексуалистите и даже гей оглави една от листите.

И така, на тези избори народът ни ще избира измежду стари муцуни и нови лица, които стават за всичко друго, само не и за политици. Хора със съмнителен морал, номади, преминаващи от партия в партия, актьори, певци, лели на босове, стринки, пребоядисани индианци, гейове и политически проститутки.

imageА не беше ли по-удачно в листите да влязат директно доказаните професионалисти в съответните браншове!?

Азис – министър на културата. Може и Митьо Пищова.

Веско Маринов – Главен секретар на МВР. Ако не я свърши никаква, като предшествениците си, поне ще пее. Онази песен…

Явор Бахаров – министър на икономиката. Поне е доказан изнудвач.

Ася Капчикова – да се фръцка в земеделието. Показа момата, че може да копае и да дои крави.

А Черната Златка да оглави външните работи, защото вече научи част от столиците в ЕС.

Да не забравяме и Николета, която зорко ще следи за морала на новите лица в управлението на България, като им пуска папараци по петите. Докато не е заета да сменя мъжете от богат с по-богат.

И Динко, разбира се, който задължително трябва да оглави Агенцията по бежанците.

Едното, или другото лице на България? Изберете сами.

Само дето, колкото и да се кьорим, ние от Skandalno.net не можем да направим разлика между двете. Защото в еднаква степен олицетворяват алчността, простотията, меркантилността и безпардонната наглост на българския „елит“. Само дето вторите са по-безобидни! Skandalno.net

 



Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. planinitenabulgaria - Чудя се на друго:
26.02.2017 14:42
Аз не съм боклук, Вие не сте пълен боклук, защо такива като на се некандидатират за парламента, а само педераски, лезбийци, курвове и проститути?
Къде е отговорът, който хората търсят вече четвърт век и го ненамират?
цитирай
2. ivo1 - Докато за парламента(парлама)не ...
28.02.2017 11:15
Докато за парламента(парлама)не се кандидатират истински НАТУРАЛНИ българи ще гласувам с (не подкрепям никого) Толкова от мен!Май "елитът"ни е тотално ИЗЧЕРПАН и обезсмисля гласуването за когото и да било?!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39935796
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930